Selecteer provincie

Gemeente Heerenveen

Goedkoop busje huren

Op zoek om een busje te huren ? Vergelijk altijd eerst voordat u gaat huren. Gaat u op een weekje op vakantie? of gaat u een dagje weg met de familie? Een busje huren kan erg handig en gezellig zijn!

Details

Adres
Crackstraat 2
8441ES Heerenveen
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


-140513

fax : 0513-617475

http://www.heerenveen.nl

Wat wij doen:
Heerenveen is een ideale vestigingsplaats voor bedrijven dankzij de ligging nabij autosnelwegen naar Groningen, Flevoland, Amsterdam, Leeuwarden en Zwolle, en spoorlijn en waterwegen. Met de ombouw van rijksweg 31 tot A32 en de aanleg van het het klaverblad bij Heerenveen-Noord op de kruising van de A7 en A32 is de bereikbaarheid alleen maar verbeterd.
Ook met trein en bus is Heerenveen uitstekend bereikbaar, zeker wanneer de plannen voor een snelle treinverbinding met de Randstad en met Groningen doorgaan.
Oprichtingsakte
De geschiedenis van gaat terug tot 1551. Toen ondertekenden de ‘heeren’ Van Dekema, Van Cuyck en Foeyts de oprichtingsakte van de Schoterlandse Veencompagnie. Met deze oprichtingsakte van de oudste Nederlandse hoogveenkolonie is in feite de geboorteakte van Heerenveen.

De gemeente Heerenveen is een aantrekkelijke werkgever. Werken bij deze gemeente staat voor het werken in een organisatie met vele gezichten. Een hoofdplaats met stadse allure en een uitgestrekt buitengebied met levendige dorpen. In ons werk houden we de regie goed in handen, maar geven we veel ruimte voor initiatieven. Heerenveen is ambitieus, creatief en volop in beweging. Als medewerker lever je een bijdrage aan de Heerenveense samenleving en werk je tegelijkertijd aan je eigen ontwikkeling.
Met een betrokken, collegiale en verantwoordelijke werkhouding begeven wij ons op diverse werkterreinen. Zo zetten wij ons aan de ene kant in voor bewoners van dorpen met 300 inwoners en aan de andere kant houden sommigen van ons de wereldwijde sportieve uitstraling van Heerenveen in stand.

De studiezaal van het gemeentearchief is te vinden in het gemeentehuis (kamer 012) en is geopend op iedere donderdag, 08.00 - 16.00 uur. Informatie over het archief kunt u op alle werkdagen verkrijgen onder het telefoonnummer (0513) 617 456. Voor een bezoek aan de studiezaal hoeft u vooraf geen afspraak te maken. U kunt zich melden aan de receptie van het gemeentehuis.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 14:00
Dinsdag : 08:00 - 14:00
Woensdag : 08:00 - 14:00
Donderdag : 08:00 - 20:00
Vrijdag : 08:00 - 14:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Digitaal loket

Toegankelijkheid:
Gehandicaptenparkeerplaats

Soort instelling:
Gemeente

Diensten:
Bestemmingsplan, ICT, Recreatie, Riolering, Sport, Subsidie, Welzijn

Faciliteiten:
Zwembad

Burgerzaken:
Geboorte, Geregistreerd partnerschap, Overlijden, Rijbewijs

Uitgifte vergunningen:
Omgevingsvergunning, Vergunning

Bestuur:
Burgemeester, Gemeenteraad, Wethouder

Gemeentelijke belastingen / heffingen:
Afvalstoffenheffing, Hondenbelasting, Reclamebelasting, Toeristenbelasting

Betalingsmogelijkheden:
Incasso