Selecteer provincie

Loodgietersbedrijf Laarman- Tiemens

Goedkoop busje huren

Op zoek om een busje te huren ? Vergelijk altijd eerst voordat u gaat huren. Gaat u op een weekje op vakantie? of gaat u een dagje weg met de familie? Een busje huren kan erg handig en gezellig zijn!

Details

Adres
Hoofdweg 39
8166AC Emst
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


038-4605705

fax : 0578-660340

Wat wij doen:
Persoonlijke service op maat. Dat is wat het team van Tiemens Installatietechniek levert. En met die service streven wij naar een langdurige ontzorging van uw installaties. En dat op een prettige manier.
Duurzaamheid staat in ons werk centraal. Dat begint met het leveren van kwaliteit. Wij verspillen niet meer dan absoluut nodig is en recyclen alle restmaterialen. Vraagt u ons voordat u een grote investering doet in zomaar een CV-installatie om advies over de meest voordelige manier van warmte in uw huis. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden van een lucht/warmtepomp of zonnecollectoren. Maar ook over de nieuwste en energiezuinigste ketels die er op dit moment bestaan.
Kies voor duurzaam en voor de lange duur, kies Tiemens. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Een duurzame verwarming begint bij de juiste keuze voor uw verwarmingsinstallatie. Soms heeft u de ruimte om snel een warmtepomp terug te kunnen verdienen. Maar ook als u daar de gelegenheid niet voor heeft is er een breed scala aan uiterst energiezuinige verwarmingsketels. Uit onze testen en ervaring kwamen daar Itho Daalderop en Atag als de besten uit de bus. Wilt u zichzelf eerst verdiepen in het aanbod aan ketels kijkt u dan vooral op de websites van Itho Daalderop en Atag. Maar u kunt natuurlijk direct voor een passend advies met ons bellen.

Bij Tiemens Installatiebedrijf werken ervaren en gemotiveerde dakdekkers en zinkwerkers voor de renovatie of nieuwbouw van uw platte of hellende daken, bitumineus of kunststof. Dat zijn specialisten die nauwelijks ander loodgieterswerk doen. Dat herken je in hun vakmanschap. Dat vereist veel kennis van de materialen die steeds geavanceerder worden en de verwerkingsmethodes die veel van je vakkennis en vaardigheden vergen.

Voor nieuwbouw maar ook voor het oplossen van problemen en reparaties met lood-, koper- en zinkwerken staat Tiemens Installatietechniek als erkend installatiebedrijf voor u klaar. Bel ons voor goed advies over regenwater afvoer. De door ons gebruikte materialen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. Duurzaamheid gegarandeerd!
Voor het leveren en aanbrengen of onderhoud van zink- en koperen goten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen al uw zinkwerk op maat maken. Alle Rheinzink producten zijn vervaardigd van titaanzink, hetgeen voldoet aan de kwaliteitseisen welke worden gesteld aan “Quality zinc”.
Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 16:30 Tel bereikbaar 038-4605705
Dinsdag : 07:30 - 16:30 Tel bereikbaar 038-4605705
Woensdag : 07:30 - 16:30 Tel bereikbaar 038-4605705
Donderdag : 07:30 - 16:30 Tel bereikbaar 038-4605705
Vrijdag : 07:30 - 16:30 Tel bereikbaar 038-4605705
Zaterdag : 07:30 - 16:30 Tel bereikbaar 038-4605705
Zondag : geslotenService:
24-uurs service, Geen voorrijkosten, Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie, Weekendservice

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Afvoer en leidingen ontstoppen, Inspectie, Installeren, Lekkage verhelpen, Onderhoud, Renovatie, Reparatie

Specialisatie:
Afzuigsystemen en ventilatiesystemen, Airconditioning, Badkamer, Centrale verwarming / CV ketels, Dakbedekking, Dakgoten, Dakinspectie, Gasleidingen, Geisers, Hemelwaterafvoer / regenpijpen, Loodwerk en zinkwerk, Loodwerk volgens norm monumentenzorg, Riool (leidingdetectie), Sanitair, Waterleidingen

Merken:
Grohe, Henrad, Intergas, Jaga, Nefit, Radson, Remeha, Sphinx, Thermic, Vaillant, Venlo, Villeroy & Boch, Wisa, itho daalderop, atag

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Op factuur

Aangesloten bij / Certificering:
UNETO/VNI, TÜV VCA veiligheid, ATAG Select dealer, Kenteq, ITHO/DAALDEROP dealer