Selecteer provincie

Hoven Stichting De

Goedkoop busje huren

Op zoek om een busje te huren ? Vergelijk altijd eerst voordat u gaat huren. Gaat u op een weekje op vakantie? of gaat u een dagje weg met de familie? Een busje huren kan erg handig en gezellig zijn!

Details

Adres
Bedumerweg 2
9959PG Onderdendam
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0595-446000
Servicebureau De Hoven

Alegunda Ilberi : 050-3012410

Damsterheerd : 0596-693999

De Twaalf Hoven : 0595-446000

Paasweide : 0596-624800

Viskenij : 0595-421400

Vliethoven : 0596-618944

Winkheem : 0595-441358

fax : 0595-444276

http://www.dehoven.nl

Wat wij doen:
De Twaalf Hoven

Verpleeghuis de Twaalf Hoven dankt zijn naam aan de twaalf mooie binnentuinen. Er wonen cliënten met lichamelijke klachten of een psychogeriatrische aandoening. Sommigen permanent, anderen tijdelijk. Daarbij is ons uitgangspunt dat we al onze cliënten willen helpen zo veel mogelijk verder te gaan met het leven zoals ze dat gewend waren.
n onze kleinschalige nieuwbouwwoningen Allershoff en Tiggelborg aan de rand van Winsum wordt volgens het concept kleinschalig wonen geleefd. In de huizen wordt een eigen huishouding gevoerd. Zo wordt er dagelijks gekookt en doet men zelf de was.

Wonen met zorg
Het gebouw van De Twaalf Hoven heeft een vriendelijke en open uitstraling. Alle ruimtes liggen op de begane grond en de sfeer is huiselijk. De woonkamers zijn ingericht met spullen die de cliënten zelf hebben meegebracht. Ook huisdieren hebben hun eigen plekje. De gastvrouwen en -heren nemen de tijd voor bijvoorbeeld een spelletje met cliënten.

Specifieke zorg
De Twaalf Hoven biedt ook dagbehandeling, tijdelijke opname, vakantieopname, revalidatie en reactivering en palliatieve zorg. Voor dagbehandeling is er een afdeling met een eigen ingang.
Hier zijn zowel cliënten met somatische klachten als psychogeriatrische cliënten welkom.

Altijd actief

In De Twaalf Hoven organiseren we activiteiten, die zijn
afgestemd op de wensen van de cliënten. Regelmatig wordt er gekookt in de huiskamer. Er is een eigen koor. Cliënten kunnen in eigen huis naar kerkdiensten, koffieconcerten, bioscoop- en zangavonden.
In de Kapschuur treden artiesten en koren op. Verder is hier ook ruimte om zelf te zingen en voor 'Bewegen op muziek'. Ook organiseren we uitstapjes waarvoor De Twaalf Hoven over een eigen bus beschikt.
Rond het verpleeghuis kunnen cliënten en hun gasten samen wandelen en fietsen (bijvoorbeeld met onze duofiets).

Eerstelijnsbehandeling
Heeft u paramedische of psychologische behandeling nodig, dan kunt u hiervoor terecht in ons behandelcentrum. Hier werken professionals, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en psychologen die gespecialiseerd zijn in de behandeling en begeleiding van ouderen. Wij geven eerstelijns behandelingen en adviezen op ons vakgebied. Voordeel van het behandelcentrum is dat de multidisciplinaire behandeling onder één dak georganiseerd is. Hierdoor kan de behandeling optimaal afgestemd worden op uw hulpvraag. Tevens kunnen mantelzorgers en hulpverleners ook bij ons terecht met vragen.Toegankelijkheid:
Begane grond

Specialisatie:
Ouderen

Diensten:
Dagbehandeling, Persoonlijke verzorging, Revalidatie, Thuiszorg

Voorzieningen:
Bibliotheek, Restaurant, Tuin