Selecteer provincie

Kock Taxi- en Touringcarbedrijf De 0164-682100: Prijs per uur goedkoop voor vast bedrag kilometervrij. Plan om op wintersport vakantie te gaan met 6,7,8,10 of 12 vrienden. Huur nu tegen een scherp tarief zonder zorgen!

Details

Adres
Nijverheidsweg 5
4661VA Halsteren
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Taxi- en touringcarbedrijf De Kock uit Halsteren is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in personenvervoer van groot tot klein. Van taxi tot minibus en van luxe touringcar tot rolstoelvervoer: met individueel en groepsvervoer kunt u met ons letterlijk alle kanten op.

Voor het reguliere taxivervoer bent u bij De Kock al jaren aan het juiste adres. Vriendelijke, vakbekwame chauffeurs en een modern wagenpark zorgen voor service die past bij de wensen van onze klanten.
Wij zijn in het bezit van het Taxi Keurmerk en werken samen met zorgtaxi West-Brabant.. Zij verzorgen het ziekenvervoer voor diverse ziektekostenverzekeraars. Dus wilt u op stap? De taxi van De Kock rijdt graag bij u voor!

Kleinere groepen tot 19 personen kunnen gebruikmaken van onze minibus. Deze compacte minibus bieden een combinatie van optimaal comfort en een knusse sfeer. Door de kleinere afmetingen laat deze kleine wendbare minibus zich prima door het stadsverkeer en smalle straatjes sturen. Onze minibus wordt dan ook veelvuldig gebruikt door bedrijven, gemeenten en andere groepen voor excursies, een personeelsreisje of avondje uit.

Groepen, verenigingen, bedrijven, scholen, instellingen, particulieren en families kunnen gebruikmaken van onze luxe touringcars voor: 47, 50, 58, 61 en 62 personen. Naast vertrouwd vervoer verzorgen wij desgewenst ook de complete reisorganisatie, zoals reserveringen bij restaurants, attracties, entreebewijzen e.d.

Ook voor rolstoelvervoer kunt u een beroep doen op de touringcars van De Kock. Door speciale voorzieningen en een praktische inrichting is onze rolstoeltouringcar bij uitstek geschikt voor grotere groepen met rolstoelgebonden passagiers.

Onze Semi VIP-touringcar wordt ingezet voor grote en kleine groepen die hechten aan extra luxe en comfort. Onze Semi VIP-bus biedt plaats aan in totaal 37 personen, waarvan 22 personen aan een tafel plaats kunnen nemen. De bus kan worden ingezet voor zowel particulier als zakelijk vervoer.
Specialiteiten:
Taxi- en touringcarbedrijf , Touringcarvervoer, Rolstoelvervoer, Semi VIP-vervoer, Taxivervoer, Ziekenvervoer, Minibus tot 19 personen, Dagtochten, Arrangementen mogelijk

Service:
Online offerte aanvragen, Online contactformulier

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Semi VIP-vervoer, Taxivervoer, Minibusvervoer, Rolstoelvervoer, Verzorgen complete reisorganisatie, Touringcarvervoer, Ziekenvervoer

Producten:
Taxi, Dagtochten, Semi VIP-touringcar, Touringcars (voor 47, 50, 58, 61 en 62 personen), Rolstoeltouringcar, Minibus (tot 19 personen)

Aangesloten bij / Certificering:
KNV, TX-Keur