Selecteer provincie

Bak Reizen Touringcarbedrijf

Goedkoop busje huren

Op zoek om een busje te huren ? Vergelijk altijd eerst voordat u gaat huren. Gaat u op een weekje op vakantie? of gaat u een dagje weg met de familie? Een busje huren kan erg handig en gezellig zijn!

Details

Adres
Edisonweg 9
1821BN Alkmaar
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


072-5122099

fax : 072-5121568

Wat wij doen:
Een bus huren? Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touringcar met chauffeur.

Begin jaren 50 is Bak Reizen gestart met het organiseren van meerdaagse reizen en dagtochten en komt in 2011 weer uit met een prachtig reisprogramma met bestemmingen naar onder andere Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Nederland, Luxemburg en Spanje. Een bus huren bij Bak Reizen betekent de hoogste kwaliteit en de beste service (van deur tot deur service).

TOURINGCARVERHUUR:

Een touringcar huren? Bak Reizen levert goed en betrouwbaar busvervoer. Onze touringcars voldoen dan ook aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Tevens bieden wij een uitstekende service en vindt u bij ons een ruime keuze in touringcars, zoals touringcars voor kleine en grote groepen, dubbeldekkers en rolstoelvervoer Wilt u een touringcar bus huren? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor touringcarverhuur Wij beloven u de beste deal!

Bus huren: Scherpe prijzen mét kwaliteit en service!
Kwaliteit en service staan voorop, bij al het busvervoer dat Bak Reizen levert. En daarbij horen natuurlijk scherpe tarieven. Al gaat het nu om busvervoer voor scholen, bedrijven, vereniging en vrienden groepen, de prijs voor het busvervoer past in ieders portemonnee. Bak Reizen voert een bewust en weloverwogen milieubeleid uit voor al het busvervoer. Wettelijk bepaalde milieueisen volgen wij op de voet en deze vormen een belangrijk uitgangspunt bij onze bedrijfsvoering, zoals bij de aanschaf van nieuwe touringcars en het voorzien in roetfilters.
Specialiteiten:
aanbiedingen, evenementen, compleet verzorgde busreizen, concerten en teater, dagtochten, groepsarrengementen, groepsdagtochten, bedrijfsuitje, kerstmarkten, meerdaagse reizen, rolstoeltoegankelijke touringcars., seniorenreizen

Toegankelijkheid:
Begane grond

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
touringcarverhuur

Producten:
groupsarrangementen, reizen

Aangesloten bij / Certificering:
Koninklijk Nederlands vervoer, Keurmerk touringcar bedrijf, Bus & coach smart move, SGR