Selecteer provincie

Delftse Taxicentrale Deltax

Goedkoop busje huren

Op zoek om een busje te huren ? Vergelijk altijd eerst voordat u gaat huren. Gaat u op een weekje op vakantie? of gaat u een dagje weg met de familie? Een busje huren kan erg handig en gezellig zijn!

Details

Adres
Postbus 83
2600AB Delft
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Zontax : 015-2622422

http://www.dtdeltax.nl
Voor al uw vervoers wensen

Wat wij doen:
Delftse Taxicentrale Deltax B.V. werd in 1938 opgericht door de heer Brouwer en later overgedragen aan zijn zoon, Hans Brouwer.

Met een ruime 70 jaar ervaring binnen de taxibranche is Deltax een begrip in Delft en omstreken.

Als werknemer was Peter van der Salm al enige jaren in loondienst bij Deltax toen hij in 1991 het bedrijf overnam van Hans Brouwer. In 1998 nam Deltax het bedrijf over van Ham Groepsvervoer B.V., en verhuisde naar de Houttuinen waar Ham gevestigd was. Het wagenpark groeide hiermee van 27 naar 67 voertuigen.

De dienstverlening van Deltax werd uitgebreid met het groepsvervoer van ouderen en schoolkinderen. Ook kreeg Deltax toen het WVG vervoer erbij. Het werd toen nog "BelMobiel" genoemd en na de nieuwe aanbesteding werd de naam veranderd in "StadsTax Delft" het tegenwoordige RegioTaxi.

Door de juiste techniek, kennis en innovatie toe te passen is Deltax in de daar op volgende jaren uitgegroeid tot de grootste taxicentrale van Delft en in de regio Haaglanden zelfs het grootste dienstverlenende particulier taxibedrijf dat gestaag blijft doorgroeien.

Met 170 personeelsleden en 90 voertuigen, waarin de laatste technieken op het gebied van ritregistratie d.m.v. boordcomputers en taximeters zijn aangebracht, mogen wij spreken van een modern, vooruitstrevend en innovatief taxibedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Delftse Taxicentrale Deltax B.V. is gecertificeerd van het TX-keurmerk voor taxibedrijven, waardoor wij garant staan voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel taxivervoer.

Bij Deltax kunt u o.a. terecht voor een taxi, groepsvervoer, touringcarvervoer, Regiotaxi, Valys.
Specialiteiten:
Taxi, Groepsvervoer, Touringcarvervoer, Regiotaxi, Valys